2008. december 23., kedd

Az otthoni edzés 10 parancsolata

Az otthon edzés alapjai1. napszak kiválasztása az én favoritom a reggel
2. Cél kiválasztása ez nagyon de nagyon fontos.
3. Mit akarsz edzeni
4. Mestereim tanítása szerint a körbevevő tárgyak alkalmassak az edzésedre.
5. mit kell beszerezni( kötélgyűrűk,gumiszalagok, karabinerek, közepes átmérőjü festékesdobozok amibe vízet,vagy homokot tudsz beletenniez alkalmas fekvőtámaszok és ujjak erösítésére például, kettlebell ha úgy gondolod ez az utad es minden megtettél, hogy elsajátísd a technikákat, RKC tanfolyamok stb.
6. ami nagyon fontos edzésnapló ez minden célokat elérő ember birtokábakell , hogy legyen…kérdezz meg egy élsportolot?…bár ott a mesterénél van…mellékes irás: sok testépítést végzőt elnézve látom ez hiányzik…Arnold S. könyvébe elsőhelyen szerepel…ídézve vagy nem érdekel mennyit fejlődsz?…nem hinném idézet bezárva.
7. Gyakorlat,Gyakorlat, gyakorlás áldott minden nap…ha fáradt vagy akkor is mozgasd meg magad mert berozsdásodsz…más olyan izomlézam van mint a fene de a swinget és a presst mai végrehajtottam kis ismétlés számmal de IGEN kicsit lazítottam magagy HALO val vagy Gyürüvel és jol esett a gyakorlat kitisztult a fejem.
8. lehet hogy azt modod erre nincs időd minden nap akkor rossz uton jársz,nincsenek eszközeid pedig körülötted vannak…hogy néznek majd rám mint egy bolondra…Ez legyen az Ö dolguk.
9. Mindig arra készülj, hogy erősnek kell lenned…mert Te ERŐS VAGY.
10. Értékeld és használd ki a lehetöségedet a mozgásra mert az egészséged legyen az mentális vagy més ezt kivánja…ez lehet magával vonja azt,hogy orvos nem lát csak akkor ha nagyon öreg vagy…ez az élet teljessége…

tisztelet mestereimnek